top of page

Solvers Academy Suriname: Het Versterken van Surinaamse Tech-Talent

Missie

Stichting Solvers Academy Suriname zet zich in om een transformerende impact te realiseren in de Surinaamse maatschappij door het ontwikkelen van technologisch vaardige leiders, vernieuwers en deskundig 'kader'. Onze missie gaat verder dan alleen kennisoverdracht; het is het stimuleren van een beweging van technologische en sociaal-economische vooruitgang binnen Suriname.

Wij verbinden ons tot het brengen van de meest geavanceerde Salesforce CRM-educatie en training naar Suriname, om zo de kloof tussen wereldwijde technologische ontwikkelingen en lokaal talent te overbruggen. Ons curriculum, ontwikkeld in samenhang met de inzichten en expertise van CRM Solver, is specifiek afgestemd op de unieke behoeften en kansen van Suriname.

Onze academie is meer dan een onderwijsinstelling; het is een centrum van gedachtevorming, waar ideeën worden uitgewisseld, oplossingen worden gecreëerd en toekomstige technologieleiders worden gevormd. We benadrukken praktische vaardigheden, culturele relevantie en een diepgaand begrip van de lokale context om onze studenten te empoweren om changemakers te worden.

Met Solvers Academy streven we ernaar het technologische landschap in Suriname te verheffen, een gemeenschap te creëren die is uitgerust, geïnspireerd en klaar is om te leiden op het gebied van innovatie en maatschappelijke verbetering. Onze visie is het kweken van een generatie 'kader' die Suriname voorwaarts zal stuwen, waarbij technologie wordt ingezet voor duurzame en inclusieve groei

CRM Solvers _edited.jpg
PHOTO-2023-02-13-13-18-59_edited.jpg

Training en Vaardighedenontwikkeling

Bij Solvers Academy bieden we een scala aan Salesforce-trainingsprogramma's aan, afgestemd op verschillende vaardigheidsniveaus. Ons curriculum is ontworpen om een evenwichtige aanpak te garanderen, technische bekwaamheid te combineren met de ontwikkeling van essentiële soft skills. Deze holistische educatieve ervaring bereidt onze trainees voor om uit te blinken op zowel lokale als internationale markten.

Gemeenschapsimpact en ESG-Initiatieven

Onze betrokkenheid strekt zich verder uit dan technische training. Solvers Academy neemt actief deel aan Suriname's reis naar duurzame ontwikkeling. We houden ons aan robuuste Environmental, Social en Governance (ESG)-principes, om ervoor te zorgen dat onze impact zowel positief als blijvend is.

Globale Kansen

Wij geloven in het mondiale potentieel van Surinaams talent. Onze programma's zijn ontworpen om deuren te openen voor onze trainees, niet alleen in Suriname maar over de hele wereld. Door onze studenten uit te rusten met internationaal erkende vaardigheden, helpen we hen om wereldwijde ambassadeurs van Surinaamse expertise te worden.

Succesverhalen

Onze alumni zijn het bewijs van ons succes. Ze leveren bijdragen aan de economie, zowel in Suriname als in het buitenland. Hun verhalen zijn een bron van inspiratie en een baken van potentieel voor toekomstige studenten.

Partnerschappen voor Vooruitgang

Solvers Academy is trots op een netwerk van betekenisvolle partnerschappen. In samenwerking met industriële leiders en onderwijsinstellingen, streven we ernaar om synergieën te creëren die onze impact versterken en verbeterde leerervaringen bieden voor onze studenten.

Sluit Je Bij Ons Aan

Begin je reis bij Solvers Academy. Of je nu een beginner bent in de wereld van Salesforce of je vaardigheden wilt verbeteren, wij hebben een programma voor jou. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een lonende carrière in ICT.

Blijf Verbonden

Voor meer informatie, neem contact met ons op via dit formulier . Volg ons op linkedin voor de laatste updates, nieuws en inzichten van Solvers Academy.

bottom of page