top of page

CRMSolver's Solvers Academy: Empowering Suriname's ICT Talent Through Salesforce.com Training

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023


Introductie:

CRMSolver's Solvers Academy maakt furore in Suriname als eerste officiële Salesforce-partner in het land. Zoals vermeld in een recent artikel op Keynews.sr, zet de academie zich in om ICT-kansen voor Surinamers te vergroten door uitgebreide Salesforce-trainingen en ontwikkeling van soft skills. Met een focus op sociaal ondernemerschap transformeert de Solvers Academy van CRMSolver het ICT-landschap in Suriname en positioneert het zich als een leider in Salesforce-onderwijs.


Wat maakt Solvers Academy bijzonder:


1. Toewijding aan Teruggeven: Zoals medeoprichter Jerrel Van Eer stelt, is teruggeven aan de gemeenschap een van de kernwaarden van CRMSolver. Als lid van de 1% Pledge-familie investeert CRMSolver tijd en financiële middelen in de gemeenschap, met als doel een positieve impact te creëren.

2. Het potentieel van Suriname's ICT ontketenen: Solvers Academy streeft ernaar om ICT-kansen voor Surinamers zowel lokaal als in het buitenland te vergroten. Suriname herbergt een schat aan talent in de ICT-sector, en met de juiste Salesforce-training en motivatie kunnen deze individuen hun diensten aanbieden aan landen buiten Suriname.

3. Bouwen aan een wereldwijde aanwezigheid: Met een team dat beschikt over een schat aan ervaring en een staat van dienst van succesvolle, klantgerichte Salesforce-systeemimplementaties over de hele wereld, zijn CRMSolver en de Solvers Academy goed gepositioneerd om het ICT-bereik van Suriname uit te breiden.

4. Uitgebreide Salesforce-training: De academie biedt diepgaande training in Salesforce-systemen, evenals de ontwikkeling van soft-skills. Deze evenwichtige aanpak zorgt ervoor dat collegas goed zijn uitgerust om klanten te begeleiden bij het kiezen van het juiste op maat gemaakte CRM-systeem dat is afgestemd op hun specifieke zakelijke behoeften.

5. Lokale verbindingen bevorderen: Als onderdeel van hun Salesforce-training nemen academiedeelnemers deel aan lokale meet-ups waar ze kunnen netwerken met collega's en ervaringen kunnen delen. In december 2022 reisde Jerrel Van Eer naar Suriname om de Salesforce Saturdays Meetup Suriname te initiëren, waardoor het gemeenschapsgevoel verder werd bevorderd.


Conclusie:

CRMSolver's Solvers Academy maakt impact in Suriname door kansen te bieden voor groei en ontwikkeling in de ICT-sector via Salesforce-onderwijs. Met een focus op het teruggeven aan de gemeenschap en een passie voor het stimuleren van lokaal talent, staat de academie klaar om een blijvende impact te hebben op het ICT-landschap van Suriname. Lees zeker het volledige verhaal op Keynews.sr en deel dit opwindende nieuws over Salesforce-training en kansen met uw netwerk!


Link:


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page