top of page

Service
Management

Er zijn salesmanagement-problemen waarmee jouw organisatie mogelijk wordt geconfronteerd. Je weet dat een oplossing in het systeem mogelijk is maar wie kan dat nu echt oppakken?
Een paar voorbeelden die een Virtual Salesforce Assistent (VSA) kan implementeren:

Slechte responstijden van klantenservice

Klanten zijn gefrustreerd door lange wachttijden en trage reacties.

Optimaliseer routerings- en escalatieregels met CRMSolver’s VSA. Geef prioriteit aan urgente verzoeken en leidt deze naar juiste agenten. Gebruik het Salesforce klantenportaal om klanten zelf antwoorden op veelgestelde vragen te laten vinden, waardoor agenten zich kunnen concentreren op complexere problemen.

Inconsistente servicekwaliteit

Klanten ontvangen inconsistente service-ervaringen, wat leidt tot verwarring en frustratie.

 

Het is mogelijk een gestandaardiseerde reeks processen en workflows te implementeren die zorgen voor een consistente dienstverlening via alle kanalen. De VSA kan de rapportage- en analysetools van Salesforce gebruiken om de servicekwaliteit-statistieken inzichtelijk te maken opdat verbeterpunten geïdentificeerd kunnen worden.

 

Uniformiteit in klantcommunicatie

Stel een uniforme communicatiestijl en -proces voor de hele afdeling op, zoals het gebruik van sjablonen voor e-mails en antwoorden op veelgestelde vragen. De VSA kan deze standaarden in Salesforce verwerken voor een consistente klantervaring en minimaliseert de kans op verwarring

Contact Ons

Blog

bottom of page