top of page

Salesforce onthult geavanceerde AI-gestuurde marketing- en handelsoplossingen

Bijgewerkt op: 12 jun. 2023


Salesforce heeft onlangs een revolutie teweeggebracht in de wereld van digitale marketing en e-commerce met de introductie van hun nieuwste AI-gedreven tools, Marketing GPT en Commerce GPT. Deze innovatieve oplossingen, aangedreven door generatieve AI, zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het leveren van uiterst gepersonaliseerde en boeiende ervaringen voor hun klanten op elk contactpunt.


Salesforce Marketing GPT: AI-gedreven marketing zoals u het nog nooit heeft gezien


Salesforce Marketing GPT maakt gebruik van geavanceerde AI en betrouwbare first-party data van Data Cloud om marketeers te ondersteunen bij het creëren van gepersonaliseerde, relevante en boeiende ervaringen. Van het efficiënter creëren van doelgroepsegmenten tot het automatiseren van e-mailcontent, Marketing GPT stelt marketeers in staat om hun marketing ROI aanzienlijk te verbeteren. Met het oog op SEO kan het ook waardevolle inzichten bieden voor het verbeteren van de targeting en het verhogen van de betrokkenheid van de klant.


Commerce GPT: Het transformeren van de klantreis met AI


Commerce GPT, een ander baanbrekend product van Salesforce, stelt merken in staat om gepersonaliseerde handelservaringen te leveren tijdens elke stap van de klantreis. Met functies zoals Goals-Based Commerce en Dynamic Product Descriptions, helpt Commerce GPT bedrijven om hun groei- en conversiestrategieën te automatiseren, de productiviteit van handelaren te verbeteren en winkel- en loyaliteitservaringen te herdefiniëren. Met de focus op SEO kan deze tool ook helpen bij het optimaliseren van productbeschrijvingen voor betere vindbaarheid.


Salesforce en Google Cloud: Een krachtige combinatie


Salesforce heeft ook een uitgebreide strategische samenwerking met Google Cloud aangekondigd. Deze samenwerking zal de kracht van AI, data en CRM ontsluiten, waardoor bedrijven de mogelijkheid krijgen om hun eigen AI-modellen te integreren met de Salesforce-platforms. Door de integratie van Salesforce Data Cloud en Google BigQuery kunnen bedrijven nu hun gegevens en AI-modellen effectiever gebruiken om de behoeften van klanten te voorspellen en de kosten en complexiteit van gegevenssynchronisatie tussen platforms te verminderen.


Een nieuw tijdperk voor betalingen: J.P. Morgan en Salesforce


Ik herinner mij de tijd nog, in mijn Fintech Payments jaren bij Ingenico als Solution Architect waarbij ik vooruitkeek en dacht over hoe compleet het zou zijn als Salesforce een prominentere rol ging innemen in payments

Nou nu heeft J.P. Morgan, in samenwerking met Salesforce, een betalingspartner net


werk gelanceerd, aangedreven door Salesforce Commerce Cloud. Deze ontwikkeling belooft een nieuw tijdperk van geoptimaliseerde en gestroomlijnde betalingsoplossingen.


Met deze nieuwe tools en samenwerkingen blijft Salesforce voorop lopen in de wereld van digitale marketing, e-commerce en CRM. Deze innovaties onderstrepen hun toewijding aan het helpen van bedrijven bij het verbeteren van de klantervaring, het verhogen van de marketing-ROI en het blijven groeien in het digitale tijdperk.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page